medar.maja@gmail.com | info@lacrima.rs
+381.18.4529060 | +381.63.287268

Permanentni make up

Trajna sminka odnosno permanentna sminka namenjena je za ulepsavanje i iscitanje prirodnih crta lica. Trajnom sminkom se koriguju sitni nedostaci ili se u drugom slucaju naglasavaju odredjene crte lica, najcesce usana, obrva i kapaka, odnosno linija uz trepavice. Trajna sminka predstavlja idealno resenje za zene koe zele biti doterane u svakom momentu ili sa druge strane da poprave odredjene nedostatke  ili nepravilnosti na licu. Uz pomoc trajne sminke se veoma lepo mogu srediti neke stvari na licu poput problema sa pigmentacijom koze,gubljenjem obrva,tankim usnama itd., a sa druge strane odlicno je resenje za one koje su alergicni na standardnu sminku. Uz pomoc ove vrste sminke istice se vasa prirodna lepota.Trajna sminka je mozda i najlaksi put da bez hiruskih intervencija dodjete do savrsenog oblika.

Procedura ovog tretmana je bezbolan, rezultati se vide odmah nakon zavrsetka tretmana. Trajnost ovih tretmana su 2-3 godine, pa zato ovu tehniku zovemo dugotrajni ili permanenti make up.

Usne – Kod usana se radi izvlacenje konture  linije usana,ali i popunjavanje cele povrsine usana (po zelji klijenata)cime se moze postici izvesna korekcija usana i izrazajnost. Koriste se biljne i mineralne boje,dozvoljene za humanu upotrebu,dermatoloski ispitane i testirane.

Oči – Radi se izvlacenjem linijom gornjih kapaka (tkz.eye liner)a po zelji moze i donji.Mogu ici celom duzinom kapaka,a mogu biti delimicne.Debljina linija i izbor boje su individualni.