medar.maja@gmail.com | info@lacrima.rs
+381.18.4529060 | +381.63.287268

Pedikir

Nasa stopala puno puta trpe i pate zbog nase nepaznje ili modnih trendova. Neodgovarajuca obuca,puno stajanja, nepravilna nega-sve to doprinosi boles i otecenost stopala. Noge nas nose kroz citav zivot. Osnovni zadatak pedikira je zastita stopala i noktiju. Tretman pocinje kupkom stopala,cime koza omeksava i spremna je za ciscenje i odstranjivanje tvrde koze i lakse secenje noktiju.

Nakon tretmana, Vasa stopala ce izgledati odmorno i negovano

  • ESTETSKI PEDIKIR
  • SPA PEDIKIR
  • MEDICINSKI PEDIKIR
  • PARAFINSKO PAKOVANJE
Estetski pedikir porazumeva omeksavanje otklanjanje zanoktica ,poliranje peta,masaza  i hidratacija stopala,uredjivanje i lakiranje noktiju. Nakon tretmana stopala postaju vidljivo mekse i svilenkastog na dodir.
– Ojacanje (modeliranje) gelovima
– Ojacanje (modeliranje ) kamuflaznim gelovima
– Ojacanje (modeliranje) antigljivicnim gelovima
– Dugotrajni lakovi.
SPA Pedikir – ovaj tretman podrazumeva ulogu estetskog pedikira i plus omeksavanje nogu u morskoj soli za kupku stopala. Ovaj tretman stimulise cirkulaciju i revitalizuje kozu nogu i stopala koja pate od osecaj tezine i pospesuje obnavljanje celija. Potom sledi piling stopala aromaticnim preparatima od secera ili morske soli po Vasoj zelji ,maska koja deluje dubinski na kozu stopala,pogodno za umorne noge,umiruje i osvezava kozu. Na celo stopalo nanosi se deblji sloj pakovanja,koje deluju 20 minuta. Na kraju tretmana Vas ceka masaza stopala.
Medicinski pedikir – eliminise bolne zanoktice,urastanje noktiju i ostalih neprijatnosti kao sto su zadebljanje i pukotine na petama ,kurje oci,zuljevi,virusne bradavice,gljivicna oboljenjaili bilo koja druga promena na stopalama.
Parafinsko pakovanje – posebno se preporucuje u jesenjem odnosno zimskom periodu. Ova maska savrseno hidrira i hrani kozu. Poboljsava cirkulaciju,odrzava vlaznost koze i elasticnost koze. Efekat je vidljiv nakon prvog tretmana.