medar.maja@gmail.com | info@lacrima.rs
+381.18.4529060 | +381.63.287268

Nega tela – masaže

U nasem salonu nudimo razlicite vrste masaza:

Terapeutska masaza

Relax masaza

Masaza lica vrata i dekoltea

Masaza ledja

Masaza stoplala

Anticelulit masaza

limfna drenaza

TERAPEUTSKA MASAZA – Tempo zivota je sve brzi i brzi ,stres i strestne situacije su postali stalni pratioci…a sa njim i hronican umor,napetost,nervoza ,bol.Zbog toga je terapeutska masaza najzastupljenija masaza sadasnjice.Naime to je masaza koja podrazumeva sklop vise manuelnih tehnika.Primenjuje se za elimenaciju akutnih bolnih stanja ledja ,ukocentosti vrata i vratnog dela kicme,kao i sve cesce glavobolje izazvane nepravilnim drzanjem tela.Primenom ove vrste masaze,uz konsultaciju fizioterapeuta ,odredjuje se potreban broj terapija u cilju potpunog uklanjana bolnih stanja ledja.
RELAX MASAZA-kako samo ime kaze u pitanju je masaza koja ce vam pomoci da se maximalno opustite.U pitanju je prijatna, rucna masaza ,smanjuje se napetost,ubrzava se cirkulacija.
Masaza lica vrata i dekoltea – sluzi za opustanje lica vrata i dekoltea ,negovanje i zatezanje koze.Veoma je prijatna i pomaze kod osoba koje imaju hronicne glavobolje.

MASAZA LEDJA-se preporucuje osobama koje svoje radno vreme provode sedeci za racunarom.U pitanju je rucna masaza koja je spoj nekoliko manuelnih tehnika.Veoma je prijatna i delotvorna.

MASAZA STOPALA-deluje na sve organe i cini “cuda” .Kao sto znamo na stopalama se nalaze sve tacke koje direktno odgovaraju svim organima i zlezdama nasim telima.Stimulacijom odredjenih tacaka na stopalima mogu se otkloniti razlicite tegobe.Ova masaza opusta i daje lakocu u nogama.

ANTICELULIT MASAZA-preporucuje se osobama koje imaju problem sa vezivnim tkivom,slabom prokrvljenoscu i cirkulacijom.Ova vrsta masaze osim sto je delotvorna kod otklanjanje celulit ,blagotvorno deluje na cirkulaciju i zatezanje koze.Savetujemo veci unos tecnosti kako bise sto pre uklonili stetni produkt metabolizma.

LIMFNA DRENAZA -je jedna od vrlo efikasnih tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva.Limfna drenaza ima povoljan efekat na nervni,misicni i imuni sistem. Limfna drenaza se najcesce koristi i delotvorno deluje na
 -celulit –
– nega nakon liposukcije
– regeneracija tkiva – opekotina ,oziljci
– detoksikacija organizma
– sindrom teskih nogu
– gojaznost
– poboljsanje ishrane koze
– oblikovanje tela
– anti-aging efekat