medar.maja@gmail.com | info@lacrima.rs
+381.18.4529060 | +381.63.287268

Svilene trepavice

Dugačke, tamne i guste trepavice su oduvek izazivale divljenje. Posao mnogih devojaka i žena zahteva svakodnevno lep izgled, frizuru i šminku.

Obzirom na današnji način života i u nedostatku vremena ne stižemo da ispoštujemo sve zahteve, pa nam često šminkanje predstavlja muku.
Takodje devojke koje se bave sportom, žele da svakodnevno izgledaju lepo i sveže, a nisu baš sklone šminkanju odlučuju se za ovo rešenje. I najzad devojke koje obožavaju sve što je novo na tržištu i koje polažu mnogo na svoj izgled.
Nadogradnja svilenih trepavica je izuzetno popularna tehnika nadogradnje jer ostavlja utisak prirodnih trepavica.
Maskara vam više neće biti potrebna uz nove, svilene trepavice koje se nadograđuju na vaše prirodne novom metodom, za prirodan a pravi holivudski izgled pre postupka nadogradnjesvilenih trepavica mora se skinuti sva šmika sa lica, i odmastiti lice sapunom, kako bi lepak bolje hvatao. Nakon toga kozmetičar postavlja papirne šablone ispod svakog oka, da ne bi mogli kapci da se zalepe. Poželjno je da se drže zatvorene oči tokom procesa nadogradnje, jer u suprotnom može malo da pecka usled isparenja od lepka.
Novi metod produžavanja trepavica svilenim nitima daje onaj fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled. Pri tome, sa svojim sjajnim svilenim trepavicama možete da plivate, sunčate se i tuširate se bez straha da ćete ih izgubiti. Jedino što treba da uradite je da ih, s vremena na vreme dopunite.

Prednost svilenih trepavica u odnosu na druge nadogradnje:
● Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu, pa deluje savršeno prirodno.
● Trepavice su dostupne u više boja i dužina, kako bi se sasvim stopile sa vašim prirodnim.
● Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju.
● Važno je da znate i da na nadogradnju treba da dođete bez ikakve šminke, jer šminka otežava nanošenje vlakana, baš kao i bilo kakva krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice.
● Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene.

Ukoliko želite guste i lepe trepavice sve što je potrebno je da zakazete termin u naš kozmetički salon i da uživate u rezultatima.