medar.maja@gmail.com | info@lacrima.rs
+381.18.4529060 | +381.63.287268

LACRIMA SPA – 10 GODINA SA VAMA!

“Ništa neće doći samo od sebe. Uspeh ne odgovara na poziv željama. On odgovara samo na definitivne planove, potpomognute žarkom željom putem stalne upornosti i aktivnosti.”

– Maja Jašić, vlasnik

LACRIMA SPA je moderno opremljen kozmetički salon, udobne atmosfere koja Vam daje osećaj opuštanja i udaljava Vas od svakodnevne gradske vreve i tenzije. Naše specijalizovano i ljubazno osoblje će Vam u ovakvom ambijentu obezbediti maksimalno opuštanje i relaksaciju. Dopustite da Vas obuzme osećaj unutrašnje harmonije i lepota tela. Započnite putovanje ka zdravom izgledu, podmladite telo, psihu i dušu. Dopustite vrsnim kozmetičarima da Vam preporuče adekvatne kozmetičke usluge, na osnovu analize Vaše kože, a Vašim trenerima da ostvarite fleksibilnost i lakoću kroz vežbe tela i uma. Sa idejom da ponudimo negu lica i tela na jednom mestu, i tako udovoljimo potrebama naših klijenata, razvili smo brojne programe koristeći najkvalitetnije kozmeticke preparate i najsavremenije aparate, kao i usluge relaksacije i regeneracije energije kroz specijalizovane fitnes vežbe. Smatramo da je posvećenost svojim klijentima i profesionalni odnos, kao i prvoklasni kvalitet usluga, ali i pristupačne cene, dobar razlog da nam ukažete poverenje i posetite nas.

Maja Jašić

OSNIVAČ I DIREKTOR

U kozmetičkoj estetskoj medicini je od 2005. godine i od tada neprekidno radi na usavršavanju svog znanja posećuje brojne kongrese anti-aging medicine.

Facebook

Emilija Jašić

STRUČNI KONSULTANT

Rođena 1995. godine budući psiholog.

Facebook

Milena Milenković

MASAŽA, MANIKIR I PEDIKIR

Estetičar – kozmetičar usko specijalizovana za “Laseri u medicini” – Photoepilation mit E-light (IPL + RF),medicinski pedikir i ostale estecke usluge; znanje i iskustvo 10 godina rada u Kozmetičkom salonu “Lacrima spa”.

Instagram

Miljana Stamenković

FITNES INSTRUKTOR

Master diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja završila u Nišu (2011/2012). Od 2008. godine radi poslove vezane za svoju struku.

Facebook