medar.maja@gmail.com | info@lacrima.rs
+381.18.4529060 | +381.63.287268

Magnetno kvantna analiza tela

Savremene tehnologije koriste naučna dostignuća koja pojednostavljuju analize stanja organizma čineći ih povoljnijim, bržim i sa što manje neprijatnosti i nelagode.

Quantum Resonance Magnetic Analyzer, uređaj je koji za samo jedan minut, otkriva i analizira stanje kompletnog organizma koristeći najsavremeniju tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini. Koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela, aparat dobija jasnu sliku stanja organizma, ukazuje na neke nepravilnosti i mogućnost oboljenja, mnogo pre nego što se ona sama manifestuju na fizičkom nivou.
Nisu potrebni vađenje krvi, zračenje ili bilo kakve neprijatne procedure.

 

Kvantna (quantum) medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promena frekvencije izvanjezgarskih ćelijskih elektrona, promene njihovih orbita koje prouzrokuju promene na nivou atoma, zatim u malim, pa većim biomolekulima, konačno promenama u samoj ćeliji i organu koji ona čini.

Energija i frekvencija prolaze kroz pojačivač i stižu u kompjuter koji ih potom procesuira upoređujući dobijene rezultate sa onima koje spadaju u normalne kvantne vrednosti. Veličina dobijenih vrednosti ukazuje na prirodu i vrstu promena ćelijskih vrednosti, a eventualni poremećaji se objašnjavaju kao klinička slika.

 

Za dobro kompletno funkcionisanje organizma, nesmetano i bez oboljenja, vrlo je bitno imati uvid u stanje i rad svih pojedinačnih organa – zato je preventiva jedan od najvažnijih faktora u očuvanju zdravlja. Najsavremenija metoda magnetno-kvantne analize utvrdiće sve eventualne nepravilnosti na osnovu 34 parametra, čime ćete biti u mogućnosti da lečenje, ukoliko je potrebno, započnete na vreme i sprečite ozbiljnije komplikacije.

Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma. Rezultati se dobijaju na engleskom jeziku, plan i progrmam ishrane na srpskom jeziku. Nakon dobijenih rezultata sledi tumačenje istih od strane stručnog lica.

Bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja dobija se kompletna analiza stanja organizma:

01 – Kardiovaskularne i cerebrovaskularne funkcije
02 – Gastrointestinalne funkcije
03 – Funkcija jetre
04 – Žučne kese
05 – Pankreasa
06 – Bubrega
07 – Spirometrija
08 – Mozak i nervi
09 – Oboljenja kostiju
10 – Koštana gustina
11 – Reumatska oboljenja kostiju
12 – Rast kostiju
13 – Šećer u krvi
14 – Oligoelementi
15 – Vitamini
16 – Amino kiseline
17 – Koenzimi

18 – Endokrini sistem
19 – Imuni sistem
20 – Ljudski toksini
21 – Teški metali
22 – Osnovni fizički kvalitet
23 – Alergija
24 – Koža
25 – Oči
26 – Kolagen
27 – Gojaznost
28 – Kanali i kolaterala
29 – Puls srca i mozga
30 – Masnoće u krvi
31 – Ginekologija
32 – Grudi
33 – Menstrualnog cikluca
34 – Sveobuhvatni izveštaj

Napomene:
– prilikom analize ne smete imati ništa od metala na telu,

– analizu ne mogu da rade osobe sa metalnim implantom u telu.